Έπεσε η αυλαία του τέλους για τη φετινή σεζόν από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 με την προβολή της ταινίας “Departures” έκλεισε η φετινή σεζόν προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων.

 Οι φίλοι της Λέσχης , πιστοί στο κινηματογραφικό ραντεβού τους, για μία ακόμη φορά συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον Μύλο του Ματσόπουλου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Εμείς σαν Δ.Σ., κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό, θα πούμε ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες που συναντήσαμε, ανυπομονούμε να έρθει πάλι η στιγμή για την πρώτη μας προβολή της επόμενης σεζόν. Για όλους μας ήταν ένα εγχείρημα  πρωτόγνωρο. Ο κ.Κώστας Αθανασίου (τελευταίος πρόεδρος της Λέσχης) στάθηκε πολύτιμος αρωγός στο πλευρό μας , βοηθώντας μας να κάνουμε την αρχή και μετά όλοι μαζί ξεκινήσαμε το ταξίδι στην ονειροχώρα του κινηματογράφου μέσα από την ματιά τόσων διαφορετικών σκηνοθετών και σεναριογράφων. Τίποτα, όμως, δε θα ήταν το ίδιο, αν δεν υπήρχατε εσείς, οι κινηματογραφόφιλοι της πόλης μας, που αγκαλιάσατε από την πρώτη κιόλας μέρα την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Κινηματογραφικής Λέσχης. Θυμόμαστε όλοι με νοσταλγία το βραδάκι του Νοέμβρη που μαζευτήκαμε στα γραφεία του συλλόγου ΦΙΛΟΣ που ευγενικά μας παραχώρησε ο πρόεδρός του κ.Θεόδωρος Νημάς για την πρώτη γενική συνέλευση της Λέσχης μας, της Λέσχης σας, της Λέσχης όλων μας. Σας ευχαριστούμε όλοι μας για τη στήριξή σας και την αμέριστη συμπαράστασή σας. Περιμένουμε τις  προτάσεις  σας για νέες ταινίες αλλά και τις κρίσεις σας, τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας για κάποιες που έχουμε ήδη δείξει στο mail της Κινηματογραφικής Λέσχης (kin.lesxi.trikala@gmail.com), αλλά και όχι μόνο. Ο,τιδήποτε πιστεύετε ότι πρέπει να το μοιραστούμε ή να το προβάλουμε στο blog μας  είναι ευπρόσδεκτο.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ
Το Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων

Μοιραστείτε το:

Scroll to Top