Αυλαία για διακοπές, ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Ηταν μια υπέροχη βραδιά, αυτή της περασμένης Πέμπτης στη Ράξα. Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων αποχαιρέτησε τις προβολές της περιόδου 2013-2014, καλωσορίζοντας την περίοδο των διακοπών.

Σε όμορφο περιβάλλον, στο καφέ «Τσιαρονίκος», συντροφιά με μπυρίτσα και σουβλάκι, η ταινία «Ραντεβού στο Παρίσι» (Charade), με λαμπερούς πρωταγωνιστές, καθήλωσε τους πάντες. Από τα Τρίκαλα και από τη Ράξα, μέλη και μη της Λέσχης, σε μια όμορφη βραδιά, με γλυκιά ανάμνηση για το καλοκαίρι.

Το τέλος μιας χρονιάς με πολλές εκπλήξεις, με δράσεις που όλοι αγκαλιάσαμε.
Η προσέλευση ήταν σημαντική. Πιο σημαντική όμως είναι η σύσφιγξη σχέσεων η «ζεστασιά» που νιώσαμε όλοι, όχι μόνο σε αυτή την προβολή, αλλά και ολόκληρη τη χρονιά.
Λίγο πριν τις αποδράσεις για το καλοκαίρι, αποχαιρετούμε μια χρονιά με δράση σε πολλά επίπεδα: προσφορά ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, χρημάτων στο «Διογένειο» Οικοτροφείο, πάρτυ έναρξης, αποκριάτικο πάρτυ, μεταμεσονύκτιες προβολές, προβολή στην πισίνα του Αη Γιώργη προβολή στη Ράξα, διήμερο σεμινάριο κινηματογράφου, 2ο U Made it festival… μαζί με τις 22 προβολές μέσα στη χρονιά.

Όλα αυτά, με την αγάπη των μελών της Λέσχης, με τη βοήθεια των χορηγών μας, με τη συμπαράσταση όλων.
Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης, που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και συμμετέχουν στις δράσεις και τις προβολές

Ευχαριστούμε όλους, όσοι παρακολουθούν τις δραστηριότητές μας.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρικκαίων εν γένει, τον Δήμαρχο Τρικκαίων και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού θεάτρου για τις καρά καιρούς διευκολύνσεις τους.

Ευχόμαστε σε όλους, το φετινό υπόλοιπο του καλοκαιριού να είναι δροσερό, όμορφο, με την κατά το δυνατόν καλύτερη απόδραση για διακοπές και ξεκούραση, αλλά και κινηματογραφικό!
Από τον Σεπτέμβριο, και πάλι κοντά σας!
Καλό καλοκαίρι!

IMG_6890 IMG_6895 IMG_6902 IMG_6903 IMG_6905 IMG_6906 IMG_6907 IMG_6919 IMG_6923

 

Μοιραστείτε το:

Scroll to Top