Διάλειμμα από το ποπ κορν, ώρα για βασιλόπιτα

Ημασταν μια «Αξιοπρεπής Οικογένεια», παρότι κρατούσαμε «Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι». Την ίδια ώρα, βέβαια, φωτογραφίζαμε ως μέλη του «Bang Bang Club», παρότι  κλεισμένοι μέσα σε «45 τετραγωνικά», περιμένοντας να αποφασίσουν οι «12 ένορκοι», για το τι έκαναν «Οι φοιτητές». Αν, δηλαδή, διέπραξαν «Εκβιασμό», ενάντια στην «Πηγή των Γυναικών» ή απλώς προχώρησαν σε μια «Διατριβή για έναν φόνο»… Ολες αυτές τις ταινίες είδαμε τη φετινή κινηματογραφική χρονιά. Και οι προβολές συνεχίζονται.
Αλλά, η κοπή της πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, που πάντα έπεται των βραβείων στις «Χρυσές Σφαίρες» και προηγείται των Οσκαρ, είναι το γεγονός που «ανοίγει» τη νέα χρονιά!
Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, Αντωνίου του Μεγάλου, κόβουμε την πίτα μας. Αφήνουμε τα ποπ κορν και τα πατατάκια, κρατάμε το κρασί και…
στις 10 το βράδυ, στο καφέ του μύλου Ματσόπουλου,
– ευχόμαστε για τη νέα χρονιά
– καλωσορίζουμε τα νέα μέλη
– θυμόμαστε τις στιγμές του 2013
– ανταλλάσουμε εντυπώσεις από ταινίες
– συζητούμε για τη Λέσχη
– προτείνουμε ιδέες
– και, βεβαίως, μετέχουμε στη γιορτή!
Διότι, και μουσική θα υπάρχει, και ποτά – το κέφι είναι εγγυημένο – και βασιλόπιτα.
Ειδικά αυτή, κρύβει δώρα ουσίας και αξίας: μεγάλες εκπλήξεις, που θα αποκαλυφθούν εκείνη την ώρα. Ένα από τα δώρα μάλιστα, θα συζητείται για πολύ καιρό…
Καλεσμένοι είναι όλοι! Μέλη και μη μέλη της Λέσχης, όλοι όσοι αγαπούν τον κινηματογράφο, όλοι οι τρικαλινοί!
Και, βεβαίως, μέχρι την Παρασκευή κατατίθενται και υποψηφιότητες για τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, πριν την προβολή της ταινίας.
Σας περιμένουμε όλους!
Καλή χρονιά!
Το Δ.Σ.

Μοιραστείτε το:

Scroll to Top