Δωρεάν ισπανική μαύρη κωμωδία

Συνεχίζεται από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων το αφιέρωμα στον ισπανόφωνο κινηματογράφο με δωρεάν είσοδο, η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. Με την ευγενική και ουσιαστική προσφορά και υποστήριξη της πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα, της πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα και του Ινστιτούτου Θερβάντες, στις 8 Απριλίου 2019 προβάλλεται η ταινία «Προϋποθέσεις για να θεωρείται κανείς φυσιολογικός» από την Ισπανία, στις 21:45 στον Δημοτικό κινηματογράφο. Προηγήθηκε, τη Δευτέρα 1 Απριλίου, η αργεντίνικη ταινία «Η επίσημη ιστορία». Υπενθυμίζεται ότι για τα μέλη της Λέσχης η προσέλευση θα γίνεται στις 21:30, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφερθείσα γενική συνέλευση.
Η ταινία

Προϋποθέσεις για να θεωρείται κανείς φυσιολογικός (Ισπανία, 2015, 94’).

Κωμωδία της Λετίθια Ντολέρα, με τους Λετίθια Ντολέρα, Μανουέλ Μπούρκε, Ζόρντι Λιοντρά, Σίλβια Μουντ, Μίκι Εσπαρμπέ, Αλεχάντρα Χιμένεθ κ.α.

Η Μαρία ντε λας Μοντάνιας είναι μια τριαντάρα, στην οποία η ζωή δεν χαμογελά. Είναι άνεργη και μόνη, της έκαναν έξωση και ζει μακριά απ’ την οικογένειά της. Σε μια συνέντευξη την ρωτούν τι είδους άνθρωπος είναι και τότε αντιλαμβάνεται ότι δεν πληροί καμία από τις προϋποθέσεις για να θεωρηθεί φυσιολογικός άνθρωπος, οπότε πέφτει με τα μούτρα ώστε να γίνει ακριβώς αυτό: φυσιολογικός άνθρωπος.

https://www.youtube.com/watch?v=W8MHSGz0rCQ

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, στον δημοτικό κινηματογράφο, μύλος Ματσόπουλου.
Ωρα έναρξης 21.45
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

 

 

 

Δώστε μια απάντηση

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

three × five =