Η μουσική κυριαρχεί στο μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι

musical_poster-0000Τα κοστούμια ετοιμάζονται, η μουσική παίζει και οι χορευτικές φιγούρες εναλλάσσονται! Το βράδυ της Παρασκευής, το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι των Τρικάλων, δίνει τον τόνο του κεφιού στην Αποκριά! Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων διοργανώνει ακόμη ένα θεματικό πάρτι, ακόμη μια φαντασμαγορική βραδιά, ακόμη μια αξέχαστη νύχτα κεφιού.
Φέτος, το θέμα είναι τα μιούζικαλς, η μουσική, τα τραγούδια από τον κινηματογράφο. Απειρες οι επιλογές από την ελληνική και ξένη χορογραφία και σκηνική παρουσία, πλήθος οι δυνατότητες. Σκεφτείτε μόνο, τα ασπρόμαυρα μιούζικαλ – υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ, τις μουσικές ταινίες της δεκαετίας του ‘60 στην Ελλάδα, τις ροκ μουσικές ταινίες, τα καμπαρέ, τις ταινίες με ειδικά αφιερώματα…
Φορέστε, λοιπόν, τη στολή σας, ψάξτε, δοκιμάστε, αναθεωρήστε, ετοιμάστε και… το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2017, το μεγαλύτερο πάρτι των Τρικάλων αρχίζει! Από τις 21:30 στον πάντα φιλόξενο «Μανδραγόρα» (Στρ. Σαράφη 12), η μουσική αποκριάτικη βραδιά, είναι ανοιχτή για όλους!

Μοιραστείτε το:

Scroll to Top