Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/3/2013

Ο ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ
LOVE AND DEATH [ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ]
Είδος: Κωμωδία, Πολεμική Διάρκεια: 85′ Γλώσσα: Αγγλικά Χώρα: Γαλλία, Η.Π.Α.
Σκηνοθεσία: Woody Allen
Cast: Woody Allen (Boris), Diane Keaton (Sonja), Georges Adet (Old Nehamkin), Frank Adu (Drill Sergeant), Edmond Ardisson (Priest)
Υπόθεση: Όταν ο Ναπολέων απειλεί να εισβάλει στη Τσαρική Ρωσία, ο δειλός Μπορίς Γκρούσενκο αναγκάζεται να καταταγεί στον στρατό για να σώσει τη χώρα του. Μάλιστα καταφέρνει να αιχμαλωτίσει μια ομάδα αξιωματικών του εχθρού αλλά ο Γαλλικός Στρατός είναι πολύ ισχυρός και σύντομα ο Ναπολέων φτάνει στη Μόσχα. Ο Μπορίς μαζί με τη Σόνια, που είναι η αγαπημένη του καταστρώνουν σχέδιο δολοφονίας του Ναπολέοντα αλλά κάποιος άλλος τους προλαβαίνει. Δυστυχώς, στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται ο Μπορίς, ο οποίος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο. Στη φυλακή, ο άθεος Μπορίς μεταμορφώνεται σε θρησκευόμενο άτομο και δέχεται τη επίσκεψη ενός αγγέλου που υπόσχεται να τον σώσει από το εκτελεστικό απόσπασμα.

Δώστε μια απάντηση

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

one × four =