Και τώρα…. ψηφοφορία για τις ταινίες της χρονιάς

 

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… Οι ταινίες που θα προβληθούν από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων για τη νέα χρονιά, επελέγησαν και βρίσκονται στην ιστοσελίδα. Περιμένουν την ψήφο των μελών και των φίλων της Λέσχης, προκειμένου, από τις 30 που επιλέξαμε (από ένα σύνολο 250 προσφερομένων), οι 20+2 να οδεύσουν προς προβολή στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου. Η ψηφοφορία διεξάγεται με πάνω από μια επιλογές για κάθε «ψηφοφόρο» μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ης Σεπτεμβρίου 2016.
Και φέτος επιλέξαμε ταινίες διαφορετικών σχολών, χωρών, γλωσσών, αισθητικής και κινηματογραφικής άποψης και ειδών. Δεδομένης της κατάστασης, για μια ακόμη χρονιά οι προσφερόμενες ταινίες προέρχονται από τις εταιρείες που κατανοούν τη δυσπραγία και διαθέτουν ποιοτικά χαρακτηριστικά. Για τον λόγο αυτόν, συνειδητά επιλέξαμε να μην αυξήσουμε ούτε φέτος τη συνδρομή και το εισιτήριο, γνωρίζοντας ότι σημασία έχει η συμμετοχή στην όμορφη παρέα και η κινηματογραφική απόλαυση.
Η ποιοτική προβολή και οι βραβευμένες ταινίες, οι κωμωδίες, οι περιπέτειες, οι ιστορικές για τον κινηματογράφο ταινίες, συμμετέχουν στη 40χρονη πορεία της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων. Για την ενημέρωση όλων, σε κάθε ταινία υπάρχει σύνδεσμος για το τρέιλερ και πληροφορίες. Η φετινή χρονιά, με τη δική σας συμμετοχή, θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!
Καλή ψήφο!

Το Δ.Σ.

(ΥΓ: Λόγω τεχνικού προβλήματος, όσοι ψήφισαν, μπορούν να ξαναψηφίσουν)

Μοιραστείτε το:

Scroll to Top