Νίκησαν οι δυνάμεις του αποκριάτικου πάρτι

 

 

Προσοχή, προσοχή.
Ανακοίνωση:
Μετά από σκληρές μάχες με τους εισβολείς Αφροδιτιανούς και αφού οι λαοί των Ηνωμένων Πολιτειών Γης συνασπίστηκαν, με τη βοήθεια των Χόμπιτ, νίκησαν!
Με  το νέο υπερόπλο, PUK 45, που διοχετεύει ωμό σπρέι γέλιου, οι δυνάμεις που δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί το αποκριάτικο πάρτι της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, κατατροπώθηκαν. Ρίχτηκαν, επίσης, γερές δόσεις κεφιού, απίστευτα μεγάλες ποσότητες χορού από κάθε κατηγορία, καθώς και σημαντικές μουσικές επιτυχίες, αφού, ως γνωστόν, οι Αφροδιτιανοί δεν αντέχουν σάμπες, ρούμπες, ντίσκο, ροκ εν ρολ και άλλα, παρόμοια είδη.
Ηταν, λοιπόν, δεδομένο, ότι με τόσα ικανά όπλα, με τόση συσπείρωση και τόση φαντασία συγκεντρωμένη σε μία μάχη, το πάρτι θα κέρδιζε. Όπως γίνεται, εξάλλου, κάθε χρόνο.
Γι’ αυτό λοιπόν, το χθεσινό μήνυμα – που διακόπηκε από την άνανδρη παρεμβολή των εισβολέων – επαναλαμβάνεται ολόκληρο:

«Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλους τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, να λάβουν και φέτος μέρος στο πάρτι. Στο αποκριάτικο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στο νέο μουσικό στέκι της πόλης, τον «Μανδραγόρα» (Στρατηγού Σαράφη 12), μετά τις 10 μ.μ.
Κάθε χρόνο, εξάλλου, τα πάρτι της Λέσχης παρουσιάζουν, εκτός από το αμείωτο κέφι, και ενδιαφέρον για το θέμα του. Φέτος, επιλέξαμε να προτείνουμε, οι στολές να είναι εμπνευσμένες από ταινίες σχετικές με την επιστημονική φαντασία. Δηλαδή, από ταινίες αγαπημένες, με θέμα από έναν άλλον, διαφορετικό χωρόχρονο από τον δικό μας. Και φέτος θα μπορείτε, για άλλη μια χρονιά, να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και το μεράκι σας, για να ντυθείτε ευφάνταστα, από οτιδήποτε σχετίζεται με τη φαντασία!
Σας περιμένουμε»!
Το Δ.Σ.

Μοιραστείτε το:

Scroll to Top