ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
«Wrong roadMauvaise Route» Joan Chemla Γαλλία 12’ μ.μ. 2008
Σε ένα εγκατελειμένο δρόμο, ένας νεαρός άνδρας κυνηγά μια μοτοσικλέτα. Στην πορεία, τον περιμένει οιωνός για μια τραγική εξέλιξη.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ANIMATION
«Solitude» Mehrdad Sheikhan Ιράν 10’ anim. 2008
Ένας πέτρινος κολοσσός έχει ζήσει για χρόνια μοναχικά στον ερημικό πλανήτη του. Κουρασμένος από την απομόνωσή του αποφασίζει να αλλάξει τη μοίρα του.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (Διεθνές διαγωνιστικό)
«Angels die in the soil» Babak Amini Ιράν – Ιρακινό Κουρδιστάν 30’ μ.μ. 2008
Ένα Ιρακινό-Κούρδο κορίτσι βγάζει χρήματα για τον άρρωστο πατέρα της πουλώντας κόκκαλα Ιρανών στρατιωτών που απέμειναν από τον πόλεμο μεταξύ Ιράν και Ιράκ. Μια μέρα πηγαίνοντας στο σπίτι της βρίσκεται σε ένα περιστατικό τρομοκρατών που εμπλέκεται και ένας Αμερικανός στρατιώτης. Προσπαθώντας να τον βοηθήσει εμπλέκεται και η ίδια στο περιστατικό.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
Ένας ήρωας στη Ρώμη σκην. Πάνος Αγγελόπουλος
Η ταινία «Ένας ήρωας στη Ρώμη» είναι ένα ταξίδι ενός νέου που τολμά να κάνει το Όνειρό του πραγματικότητα. Όλα μοιάζουν εύκολα, ένα ταξίδι χωρίς σύνορα. Ένα Όνειρο που πάει να πραγματοποιηθεί. μια στιγμή όλα αλλάζουν ανατρέπονται
Ηθοποιοί: Guiseppe Sulfaro( Malena), Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Πασχάλης Τσαρούχας, Στεφανία Καπετανίδη, Θάλεια Αργυρίου, Έφη Παπαθεοδώρου, Γιώργος Ρούφας, Γιάννης Ζουγανέλης, Migo di Paschouale, Barbara Tabita, Daniele Faviti, Maoritsio Nikolosi.
Συμμετέχουν οι: Αντιόπη Σωτηρίου, Εύα Καϊλή και Νίκη Κάρτσωνα.
Σκηνοθεσία: Πάνος Αγγελόπουλος
Σενάριο : Πάνος Αγγελόπουλος- Ξενοφών Μπρουτζάκης
Φωτογραφία: Τάκης Ζερβουλάκος
Μουσική: Γιάννης Αιόλου
Τραγούδι: Γιάννης Κότσιρας- Ελένη Τσαλιγοπούλου

Μοιραστείτε το:

Scroll to Top