1η Μαΐου

(Διευκρίνιση λόγω σχολίων : Τη Δευτέρα μετά τη λήξη της τελευταίας προβολής και μετά από συζήτηση που είχαμε στο διάλειμμα έπεσε η ιδέα για μια μικρή εκδρομή σαν Λέσχη την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι μετά από διάφορες ιδέες για μέρη που θα μπορούσαμε να πάμε επιλέξαμε τον  παραπόταμο γιατί κάποιοι θα έρθουν και με ποδήλατα. Στο τέλος της ανάρτησης σε ένα link θα δείτε φωτογραφίες από το google earth για την διαδρομή. Όσοι θέλουν να κάνουν τη διαδρομή με ποδήλατο, καλό είναι να επιλέξετε τον δρόμο που ξεκινάει από το 5 Λύκειο προς τη μετεώρων και μετά απέναντι προς Βαλομάνδρι , διασχίζετε το χωριό και πάτε προς παραπόταμο και μόλις βγείτε στον κεντρικό δρόμο, στρίβετε αριστερα και στα 50 περίπου μέτρα είναι το σημείο που λέμε να μαζευτούμε.)

1η Μαΐου, λοιπόν, ραντεβού στον παραπόταμο για να γιορτάσουμε την άνοιξη.

Συνολική διαδρομή: γύρω στα 6km.

Στοιχεία τοποθεσίας: Εκεί υπάρχει αναψυκτήριο για όσους δεν ετοιμάσουν κάτι από το σπίτι αλλά και κατάλληλος χώρος μέσα στη φύση για ψήσιμο και φάγωμα!!!

Εξοπλισμός: …κουβέρτες, μπάλα, ραδιοφωνάκι, ρακέτα, κιθάρα ή ο,τι άλλο όργανο (Βασίλη δεν πιστεύω να φέρεις τα ντραμς), φαγητό έτοιμο από πριν ή αν θέλετε ετοιμάστε ψήσιμο.

Ώρα προέλευσης: από τις 10:30 και μετά θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε, χωρίς περιορισμό (ανάλογα με το τι έχουμε κανονίσει με τις παρέες μας)

Τρόπος μετακίνησης: αυτοκίνητο(αλλά όχι μόνοι σας, πάρτε και κάποιον άλλο μαζί), μηχανή –μηχανάκι και επίσης ποδήλατο για όσους ασχολούνται με το σπορ

Δείτε τη διαδρομή για το μέρος από το Google earth στο παρακάτω link

https://www.facebook.com/event.php?eid=109192235789683#!/photo.php?pid=5854848&o=all&op=1&view=all&subj=109192235789683&aid=-1&id=701581326

Μοιραστείτε το:

Scroll to Top