1ο Βραβείο Εικαστικής Δημιουργίας κέρδισε ομάδα 8 μαθητών του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

Το 1ο Βραβείο Εικαστικής Δημιουργίας κέρδισε ομάδα 8 μαθητών του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων που έλαβε μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό ECOMOBILITY.

Μια σημαντική διάκριση για την οποία εργάστηκαν οι παρακάτω μαθητές:
Τσίπα Δάφνη, Τσίπα Μυρτώ, Σκανδάλη Γεωργία, Χύτα Νικολέττα, Μπαλά Κων/να, Παπαβασιλείου Σωτήρης, Πάνος Θοδωρής, Βασίλης Παπαποστόλου. Υπεύθυνοι καθηγητές ήταν οι Έφη Χατζημάνου και η Ρούλα Σκανδάλη.
Οι απονομές όσων σχολείων διακρίθηκαν πανελλήνια έγιναν το Σάββατο 17/4/2010 στην Αθήνα στο υπουργείο Μεταφορών με απουσία δυστυχώς των μαθητών του 2ου Γυμνασίου καθότι όπως πληροφορηθήκαμε υπήρξε πρόβλημα με την εκταμίευση του εγκριθέντος ποσού από μέρους του δήμου για τον σκοπό της μετάβασής τους στην Αθήνα για να παραστούν στην βράβευση.

https://www.ecomobility.gr/greek/index.php?display=news

Ένα σχόλιο για 1ο Βραβείο Εικαστικής Δημιουργίας κέρδισε ομάδα 8 μαθητών του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

  • ΕΥΤΥΧΙΑ  γράφει:

    Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους τους για την προσπάθειά τους και τη δημιουργική σκέψη τους! Δυστυχώς, όμως, για άλλη μια φορά οι αρχές του τόπου στάθηκαν ανάξιες των περιστάσεων…
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

Δώστε μια απάντηση

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

four × 3 =